Tiplijn: 06-19541384

Plezierjacht en binnenvaartschip botsen op de Boven-Merwede bij Gorinchem

0

GORINCHEM – Zaterdagmiddag 13 augustus omstreeks 13.30 uur zijn een plezierjacht en een binnenvaartschip met elkaar in botsing gekomen op de Boven-Merwede bij Gorinchem. Diverse hulpdiensten waaronder de brandweer uit Gorinchem en de KNRM uit Dordrecht kwamen ter plaatse. De opvarenden van het plezierjacht, twee volwassenen en twee kinderen, zijn door een andere boot naar de wal gebracht, meldt de brandweer. Hier zijn zij door de ambulancedienst nagekeken. Het plezierjacht raakte bij het ongeval flink beschadigd. Het is nog niet duidelijk hoe de aanvaring heeft kunnen gebeuren.

Foto’s: Jur van der Pijl en KNRM Dordrecht

IMG_9836 IMG_9883
CpvfRbjWgAA3wyF

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer