Tiplijn: 06-19541384

Tientallen muizen springen uit verdacht voertuig in Sliedrecht; twee vrouwen aangehouden

0

SLIEDRECHT – De politie heeft dinsdag 9 augustus twee vrouwspersonen aangehouden in Sliedrecht. Aan het begin van de middag werd bij de politie melding gemaakt van een verdachte situatie aan de Leeghwaterstraat. De melder zag dat een bestelauto werd geparkeerd. Vervolgens zouden er bij het openen van de achterklep tientallen muizen uit het voertuig zijn gesprongen. Daarnaast wist de getuige te melden dat de inzittenden van het voertuig, enkele vrouwen, prijskaartjes van kleding haalden.

Toegesnelde agenten troffen in de bestelauto kleding en cosmetica aan. “Vermoedelijk gaat het om gestolen spullen,” meldt de politie. De politie wist twee verdachten aan te houden ter zake heling en doet onderzoek. Van de muizen ontbreekt elk spoor, meldt een lokale nieuwswebsite.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer