Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijdster gewond bij eenzijdig ongeval in Sliedrecht

1

SLIEDRECHT – Een vrouw is dinsdagavond 9 augustus gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Sliedrecht. Even na 19.00 uur ging de vrouw met haar scooter onderuit op de Kerkbuurt. De ambulancedienst en de politie kwamen hierop met spoed ter plaatse om hulp te verlenen. Het slachtoffer is met mogelijk beenletsel naar een ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend waardoor het slachtoffer ten val is gekomen. Familie van de vrouw heeft de scooter afgevoerd.

Foto: Ruben van der Sterren

20160809_191846

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. 100% dat ze Pokemon aan het spelen was rond dat tijdstip. Veel pokestops op de kerkbuurt, loop er namelijk zelf ook een aantal keren per week overeen rond hetzelfde tijdstip.

Reageer