Tiplijn: 06-19541384

Man tankt zonder te betalen en wordt aangehouden in Nieuwland

0

NIEUWLAND/HAZELDONK – Dinsdagavond 2 augustus rond 21.00 uur zag een medewerker van een tankstation langs de A16 bij Hazeldonk een man die na het tanken niet afrekende, maar in zijn auto stapte en wegreed. Door de medewerker werd de politie direct in kennis gesteld. Ook werd aangifte gedaan van de verduistering van benzine.

Omdat het kenteken van de auto bekend was, konden agenten van de eenheid Rotterdam de auto rond 21.30 uur, ter hoogte van Nieuwland laten stoppen. De bestuurder, een 31-jarige man uit ’t Harde, is aangehouden en overgedragen aan de eenheid Zeeland-West-Brabant, omdat het strafbare feit daar was begaan. De man is overgebracht naar het politiecellencomplex in Breda en heeft daar de nacht doorgebracht. Hij heeft inmiddels een verklaring afgelegd en de Officier van Justitie bepaalt welke straf de man krijgt opgelegd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer