Tiplijn: 06-19541384

Aanhoudingen na vondst pistool en mes in Papendrecht

1

PAPENDRECHT – De politie heeft dinsdag 2 augustus 2016 bij een controle een vuurwapen en een mes aangetroffen in een personenauto.  Om twee uur ’s middags zagen surveillerende agenten de auto rijden op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. Het rijgedrag van de auto gaf voor de agenten aanleiding om de auto te controleren. Ter hoogte van tankstation Total op de grens met Alblasserdam werd de auto langs de kant gezet. Agenten vonden in het voertuig eerst een mes. “Hierop werden de twee inzittenden aangehouden. Het gaat om een 26-jarige man uit Rotterdam en een 19-jarige Papendrechter,” vertelt een woordvoerster van de politie.

Na de aanhouding  is de auto verder doorzocht. Onder de bestuurdersstoel werd ook nog een vuurwapen gevonden.

Het pistool (geen namaak) is door een hondengeleider van de politie veiliggesteld. De auto van de mannen is door de politieberger meegenomen. De mannen zitten voorlopig vast.

Foto’s en tekst: Peter Stam/Alblasserdamsnieuws

Pistool- IMG_5171-Medium IMG_5200-Medium

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer