Tiplijn: 06-19541384

Alblasserdammer en Streefkerker aangehouden voor wapens en drugs

0

TIEL – In Tiel heeft de politie in de vroege ochtend van zondag 31 juli 2016 twee mannen aangehouden omdat ze een vuurwapen en drugs bij zich hadden. Het gaat om een 25-jarige man uit Alblasserdam en een 32-jarige uit Streefkerk. De twee vielen door de mand bij een controle na een melding van een verdachte situatie.

Een getuige was het rond 05.00 uur opgevallen dat er op de Nieuwe Tielseweg een auto onder verdachte omstandigheden rond reed. Zo zou het kenteken gedeeltelijk zijn afgeplakt. Agenten gingen naar de wagen op zoek en zagen hem even later rijden op de Provinciale weg N384. Bij controle troffen agenten een vuurwapen aan in de auto. De bijrijder bleek een mes op zak te hebben.

Verder werden er harddrugs in de auto gevonden. Beide inzittenden zitten voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer