Tiplijn: 06-19541384

Vrouw (22) aangehouden voor bezit harddrugs in Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij de controle van een voertuig op de Banneweg in Gorinchem bleek de bestuurster in het bezit te zijn van harddrugs. De verdovende middelen zijn in beslag genomen en de vrouw uit Breda mocht een aantal uur op het bureau doorbrengen.

Donderdagavond 28 juli tegen middernacht reden agenten over de Driemanschapslaan en zagen daar een voertuig geparkeerd staan. Het voertuig stond nogal opvallend op de weg stil en dus besloten de agenten een controle uit te voeren. Even verderop keerden zij hun politiebus, maar in de tussentijd was de auto al weggereden. Op de Banneweg werd het voertuig aan de kant gezet. De bestuurster bleek een 22-jarige vrouw uit Breda te zijn. Omdat de agenten een opvallende lucht roken in het voertuig, voor hen bekend als harddrugs, stelden zij een onderzoek in. Daarbij vonden ze in de auto een aantal zakjes verdovende middelen. Omdat het meer dan een gebruikershoeveelheid aan harddrugs was, werd de bestuurster aangehouden. De drugs is in beslag genomen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer