Tiplijn: 06-19541384

Gewapende overval op Hans Anders in Leerdam

0

LEERDAM – De politie is op zoek naar de dader van een overval op opticien Hans Anders aan de Fonteinstraat in Leerdam. Vrijdagochtend 29 juli 2016, om ongeveer 09.20 uur werd deze zaak overvallen door een man van ongeveer 25 jaar. Hij had een wapen bij zich en bedreigde het personeel. De overvaller ging er vandoor met een geldbedrag in de richting van de Bergstraat en de Westwal.

De politie was snel ter plaatse en ook de politie helikopter zocht mee naar de overvaller. Die werd echter nog niet gevonden. De afdeling Forensische Opsporing zal sporen veilig stellen en ook zullen beelden worden veiliggesteld.

De politie is op zoek naar de dader die donkere kleding droeg. Ook droeg hij een bandana voor zijn gezicht met een doodskop er op. Heeft u informatie belt u dan met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

Foto’s: Max Liet

DSC_3170 DSC_3154 DSC_3151

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer