Tiplijn: 06-19541384

Verdachte inbraak geldautomaat aangehouden in Puttershoek

0

PUTTERSHOEK – Agenten hebben een 27-jarige verdachte van inbraak in een geldautomaat aan de Pieter Repelaerstraat in Puttershoek aangehouden. Een tweede verdachte is ondanks een zoektocht nog voortvluchtig.

Een attente melder gaf op donderdagmorgen rond 03.40 uur door aan de politie dat er twee mannen aan het rommelen waren bij een geldautomaat. Onderweg naar de melding kregen agenten door dat de twee wegrenden. De politiemensen zagen dat de mannen over een schutting klommen. Ze konden één van de twee verdachten hier vanaf trekken en hielden deze 27-jarige man aan. Ondanks een zoektocht ontsnapte de tweede man.

In de buurt vonden agenten een tas met een nog onbekende hoeveelheid geld en een vermoedelijke vluchtauto. Bij onderzoek bleek dat de verdachten kans hadden gezien in te breken in de geldautomaat door diepe gaten te boren. Hoe het geld eruit kwam is nog onduidelijk. Getuigen die iets zagen of weten kunnen hun informatie doorgeven aan de politie via het nummer 0900-8844.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer