Tiplijn: 06-19541384

Hennepvelden ontdekt in de Biesbosch in Dordrecht

0

DORDRECHT – In de Biesbosch in Dordrecht zijn woensdagmiddag 3 grote hennepvelden ontdekt door een wijkagent en personeel van Staatbosbeheer.

Zij waren de velden op het spoor gekomen nadat personeel van de politiehelikopter op verzoek van Staatsbosbeheer foto’s had gemaakt van dat gebied. Dit omdat de ecologische schade, aangericht door het aanleggen van hennepvelden in deze gebieden, groot is.

Het was een ware survivaltocht om bij de velden te komen, waarbij zelfs bomen moesten worden beklommen. Na enige tijd werd een hennepveld gevonden en tot verbazing van de onderzoekers werden er ook drie mannen aangetroffen, die bezig waren planten te rooien. De mannen werden aangehouden en na enig speurwerk werden er nóg twee velden gevonden. In totaal stonden er zo’n duizend hennepplanten in de velden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer