Tiplijn: 06-19541384

Aanhouding na achtervolging op de A16

0

HENDRIK-IDO AMBACHT – De Koninklijke Marechaussee heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 36-jarige man aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed en het overtreden van de Opiumwet. Het voertuig met Brits kenteken viel op, omdat het met 50 kilometer per uur en slingerend over de A16 reed.

Het rijgedrag trok de aandacht van een motorrijder van de marechaussee. Toen de motorrijder de bestuurder een stopteken gaf voor controle, ging het voertuig er met hoge snelheid vandoor. De motorrijder startte hierop de achtervolging. Met ondersteuning van de nationale politie kon het voertuig rond 04.30 uur ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht tot stilstand worden gebracht. Bij de fouillering troffen agenten twee gripzakjes met harddrugs aan. De bestuurder wordt verdacht van het rijden onder invloed, overtreding van de Opiumwet en artikel 5 van de Wegenverkeerswet (het veroorzaken van gevaar op de weg). De man zit vast voor verder onderzoek.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer