Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder (65) raakt gewond bij aanrijding in Alblasserdam

2

ALBLASSERDAM – Bij een aanrijding tussen een scooter en een auto op de kruising Grote Beer / De Helling is een 65-jarige man uit Heerjansdam gewond geraakt. Het ongeval gebeurde maandagochtend 25 juli 2016 rond 06.15 uur ter hoogte van de verkeerslichten. Volgens de politie reed een 56-jarige automobilist door rood. De scooterrijder kwam na de botsing ten val en raakte gewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_2802 (Medium) IMG_2822 (Medium)

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Kennelijk door een rechtsafslaande automobilist aangereden. Link punt voor fietsers/bromfietsers: ik passeer daar enkele malen per week met de fiets en stel vast dat het regelmatig voorkomt dat het licht voor mij op groen springt terwijl er nog auto’s de bocht om komen. Ik kan natuurlijk niet de kleur van het verkeerslicht op die rijbaan voor rechtsaf zien, maar het kan niet anders dan dat men in zulke gevallen door rood rijdt. Tenzij e.e.a. helemaal verkeerd is afgesteld, natuurlijk……

    • Zoals op wel meer plekken in de regio, zodra het licht voor de één op rood springt springt een ander licht meteen op groen. Dus als iemand denkt nog effe snel door te kunnen rijden dan kom je dus met een beetje pech elkaar op de kruising tegen…

Reageer