Tiplijn: 06-19541384

Man verzet zich tijdens arrestatie in Leerdam

0

LEERDAM – De politie heeft maandag in Leerdam een persoon aangehouden. Bij de politie was een melding binnen gekomen dat de man zich ‘verdacht gedroeg’, in de omgeving van de Hoogenhoek in het centrum van de stad.

Voor agenten reden om de man te controleren. Bij het zien van de agenten ging de verdachte ervandoor. Tijdens zijn vluchtpoging gooide de man onder andere een fiets naar een agent. De agent struikelde hierdoor, maar wist de man even later op de Nieuwstraat toch te achterhalen.

Bij de arrestatie verzette de man zich hevig, waardoor onder andere een ruit van een woning sneuvelde. De man is overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht. Waarom de man zich zo verzette is niet bekend. De politie doet hier onderzoek naar.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer