Tiplijn: 06-19541384

Brandweer knipt slot van gestolen bromfiets open in Dordrecht

2

DORDRECHT – De brandweer heeft vrijdagavond 22 juli een slot open geknipt in Dordrecht. Omstreeks 20.30 uur troffen toezichthouders van de gemeente een bromfiets zonder kentekenplaat aan op een parkeerterrein langs de Noordendijk nabij het Energiehuis. Bij onderzoek bleek het voertuig gestolen. De politie schakelde de brandweer in om het slot, waarmee de bromfiets was vastgezet, los te knippen. Met behulp van hydraulisch gereedschap wist de brandweer het slot snel los te krijgen. De bromfiets is door de politie meegenomen.

IMG_7901 IMG_7907 IMG_7908 IMG_7912 IMG_7897

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Wij wonen in de mariannestraat in dordrecht en vinden onze nieuwe buren het leuk om de banden van onze auto leeg te laten lopen. Van 2 autos van mijn buren en 1 band van ons. De buurt gaat erg achteruit door xulke mensen

Reageer