Tiplijn: 06-19541384

Brandweer vangt schaap met behulp van drone in Strijen (video)

0

STRIJEN – Aan de Oudendijk in Strijen is op woensdag 20 juli een schaap in de sloot terecht gekomen. Fotograaf Ferry Krauweel zag rond 13.30 uur hoe de dierenambulance druk bezig was met het redden van het schaap. Ook de brandweer was toen al onderweg.

Bij aankomst van de brandweer sprong het schaap op eigen kracht uit de sloot, echter kwam het dier wel aan de verkeerde kant van de sloot terecht. In overleg met de brandweer besloot Krauweel zijn drone, die hij toevallig bij zich had, in te zetten, om zo het schaap weer richting de brandweermensen te drijven.

Met succes,  het schaap kon uiteindelijk door de brandweer weer aan de goede kant van de sloot worden gebracht. De drone heeft tijdens de reddingsactie alles gefilmd, zoals te zien is in onderstaande video.

Video: Ferry Krauweel

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer