Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken uit voor vloeistoflekkage op Kijfhoek

0

ZWIJNDRECHT – Hulpdiensten, waaronder brandweer, ambulancedienst, politie en Prorail, zijn dinsdagmiddag 19 juli met spoed uitgerukt naar rangeerterrein Kijfhoek in Zwijndrecht. Even na 16.45 uur werd melding gemaakt dat er een brandbare vloeistof uit een ketelwagon zou lekken. Hierop stelde de brandweer op het rangeerterrein een onderzoek in. Bij de verkenning werd duidelijk dat er geen lading uit een wagon lekte. “Het bleek daarentegen te gaan om een lekkage van hydraulische olie,” meldt de brandweer. Voor zover bekend heeft het overige treinverkeer geen hinder ondervonden van het incident.

Foto’s: John van den Berg

CnvNFVfW8AAIXyJ-2 CnvNHAHWEAA2Bwj-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer