Tiplijn: 06-19541384

Aanrijding met flinke schade op A15 na hoogtemelding

0

ALBLASSERDAM – Op de A15 bij Alblasserdam is maandag 18 juli 2016 een bestelbus op een personenauto gebotst. Daarbij ontstond flinke schade aan beide voertuigen. De bestuurders bleven ongedeerd. Het ongeval gebeurde even na 17.30 uur op de baan richting Rotterdam.

Door een zogenoemde ‘hoogtemelding’ bij de Noordtunnel sprongen alle verkeerslichten op rood. Dit om te voorkomen dat een te hoog voertuig schade aan de tunnel zou veroorzaken. De Ridderkerkse bestuurster van de personenauto remde flink om niet door rood te rijden. De bestuurder van de bestelbus, die achter de vrouw reed, kon niet meer op tijd remmen. Een botsing volgde.

Berging
Een bergingsbedrijf heeft de bestelbus en de personenauto opgeladen en meegenomen. Niet veel later werd de snelweg weer vrijgegeven. De verzekeringen handelen de ontstane schade verder af.

Hoogtemelding
Het voertuig dat de hoogtemelding veroorzaakte is overigens niet meer gevonden.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl

20160718_175053(0) (Medium) IMG_2362 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer