Tiplijn: 06-19541384

Aanhouding voor steekincident in Dordrecht (update)

0

DORDRECHT – Maandagochtend is een 26-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident aan de Jacob Marisstraat. Daarbij raakte zondagavond een 64-jarige man zwaargewond. Het steekincident vond plaats in relationele sfeer. Het onderzoek wordt voortgezet.

Zondagavond 17 juli rond 20.00 uur ontstond voor een woning aan de Jacob Marisstraat ruzie tussen een man, een vrouw en het slachtoffer. Die ruzie mondde uit in een steekpartij, waarbij een 64-jarige man uit Dordrecht werd neergestoken. De Dordtenaar raakte zwaargewond en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

De man en vrouw gingen er na de steekpartij direct in een auto vandoor in de richting van de Zuidendijk. Meerdere politie-eenheden startten in de omgeving een zoekactie naar het duo, maar troffen het tweetal niet meer aan.

Op de plaats waar het incident plaatsvond werd een sporenonderzoek gedaan. Daarbij trof de politie een mes aan. Deze is in beslag genomen voor nader onderzoek

Update: De tweede verdachte, een 20-jarige vrouw uit Dordrecht, heeft zich gemeld bij de politie. De vrouw is aangehouden en ingesloten in een politiecel. De politie zet het onderzoekt voort.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer