Tiplijn: 06-19541384

Man ernstig gewond bij steekpartij in Dordrecht; politie zoekt verdachten

0

DORDRECHT – Agenten zijn sinds zondagavond 17 juli op zoek naar een man en een vrouw naar aanleiding van een steekpartij diezelfde avond. Een man raakte hierbij gewond en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

Rond 20.00 uur ontstond voor een woning aan de Jacob Marisstraat ruzie tussen de man, de vrouw en het slachtoffer. Die ruzie mondde uit in een steekpartij, waarbij een 64-jarige man uit Dordrecht werd neergestoken. De Dordtenaar raakte zwaargewond en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.
De man en vrouw gingen er na de steekpartij direct in een auto vandoor in de richting van de Zuidendijk. Meerdere politie eenheden startten in de omgeving een zoekactie naar het duo, maar trof het tweetal niet meer aan.

De politie zet het onderzoek voort en zoekt verder naar de man en de vrouw. Op de plaats waar het incident plaatsvond is een sporenonderzoek gedaan. Daarbij is een mes aangetroffen en in beslag genomen voor nader onderzoek.

Tips of info die kan helpen in het onderzoek zijn welkom via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer