Tiplijn: 06-19541384

Auto van vakantiegangers brandt uit op de Merwedebrug

2

GORINCHEM – Een auto is vrijdagochtend 15 juli uitgebrand op de A27 bij Gorinchem. De inzittenden reden net voor 8.30 uur op de Merwedebrug toen de auto door nog onbekende oorzaak in brand vloog. De vakantiegangers wisten nog enkele spullen uit hun auto te halen en brachten zichzelf vervolgens in veiligheid. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om de autobrand te blussen. Tijdens de brand was de A27 in beide richtingen afgesloten. Nadat de brand geblust was, bleek de auto volledig door de brand verwoest. De rijbaan richting Breda bleef nog ruim twee uur afgesloten voor bergings- en herstelwerkzaamheden.

Foto’s: Etienne Hessels en Max Liet

Auto brandt uit Merwedebrug A27 Gorinchem (1) Auto brandt uit Merwedebrug A27 Gorinchem (2) Auto brandt uit Merwedebrug A27 Gorinchem (3) Auto brandt uit Merwedebrug A27 Gorinchem (4) Auto brandt uit Merwedebrug A27 Gorinchem (5) Auto brandt uit Merwedebrug A27 Gorinchem (6) Auto brandt uit Merwedebrug A27 Gorinchem (7) Auto brandt uit Merwedebrug A27 Gorinchem (8) Auto brandt uit Merwedebrug A27 Gorinchem (9) Auto brandt uit Merwedebrug A27 Gorinchem (10) Auto brandt uit Merwedebrug A27 Gorinchem (11)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Cornelis Buitendijk on

    Jammer van zo n Pracht v een BMW

    en jammer dat dit gebeurde toen die mensen v die auto nu net op vakantie gingen.

    ga je op weg na je vakantie bestemming en dan gebeurt er dit

  2. ach de verzekeraar stelt denk ik wel een bruikleen wagen beschikbaar echter wat het hardste aan komt is het verlies van persoonlijke spullen maar meestal zijn deze wel vervangbaar omdat emotionele dingen gelukkig thuis achterblijven , dus vakantie kleding, camera spullen etc zijn vervangbaar echter de vakantie zal pas vervolgt kunnen worden zodra alles geregeld is echter de vraag is als de auto voor de vakantie is na gezien hoe deze BMW zo maar in de fik kon vliegen misschien kortsluiting, aanlopende rem of dergelijke.

Reageer