Tiplijn: 06-19541384

Met rolstoel te water geraakte Sliedrechter bedankt redders

0

SLIEDRECHT – De Sliedrechter Erik Heijkoop heeft donderdag 14 juli zijn redders bedankt. Woensdagavond reed de man met zijn elektrische rolstoel een sloot nabij de P.C. Hooftlaan in. Het ongeval gebeurde toen de man om een geparkeerde fiets heen wilde rijden en in de berm van het dijkje terecht kwam. Enkele jongens probeerden hem met stokken uit het water te trekken. “Ik was bang dat ik de jongens ook het water in zou trekken. Daarom heb ik gewacht tot de brandweer kwam,” vertelt Erik aan RTV Rijnmond.

De toegesnelde brandweerlieden wisten de man snel uit het water te halen. Hierop werd hij met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. “Ik ben naar het ziekenhuis gebracht ter controle. Hier bleek al snel dat alles goed was en hierop mocht ik gelijk weer naar huis,” vervolgt de Sliedrechter. Via onder meer de radio bedankte Erik Heijkoop donderdag zijn redders. De man is nog op zoek naar de jongens die hem hielpen om hun persoonlijk te bedanken. “Ik wil hun vertellen dat ik enorm trots op ze ben,” besluit de Sliedrechter.

Foto: Brian Cleton

IMG_3369

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer