Tiplijn: 06-19541384

Veel schade bij aanrijding tussen vrachtwagens op A15

0

VUREN – Een ongeval tussen twee vrachtwagens op de A15 bij Vuren heeft maandagochtend 11 juli 2016 een flinke file veroorzaakt. De aanrijding tussen de twee vrachtwagens gebeurde omstreeks 9.30 uur op de rijbaan richting Gorinchem, ter hoogte van het Lingebos bij Vuren. De vrachtwagens liepen bij de aanrijding dusdanig veel schade op dat beide een deel van de lading verloren. Zowel houten pallets als zand kwamen op de weg terecht. Er raakte niemand gewond.

Na de aanrijdingen werd één rijstrook afgesloten. Politie, Rijkswaterstaat en een berger zorgden voor de afhandeling van het ongeval. De rijstrook was voor de bergingswerkzaamheden tot 13.00 uur afgesloten. Door het ongeval ontstond in de richting van Gorinchem een file van zo’n acht kilometer.

Foto’s: Danny Heesakkers en Max Liet. Video: Max Liet.

CnEWUVSWYAEz2LB CnEWUVSXEAAdvX9 DSC_1565 DSC_1572 DSC_1586 DSC_1588 DSC_1599

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer