Tiplijn: 06-19541384

Jongens beklimmen Brug over de Noord en krijgen HALT-straf

2

ALBLASSERDAM –  Vier jongens uit Alblasserdam – in de leeftijden van dertien tot vijftien jaar- zijn zaterdag 9 juli 2016 met touwen onder het brugwerk van de Brug over de Noord tussen Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht geklommen. Ze wilden er vervolgens van abseilen. Een binnenvaartschipper die langsvoer, zag dit en waarschuwde de politie.

Omdat één van de jongens op vier meter hoogte vast leek te zitten, werd ook de brandweer ingeschakeld. Die hoefde uiteindelijk niet in actie te komen. De knapen zijn door de politie meegenomen naar het politiebureau en krijgen een HALT-straf.

Tekst en foto’s: Alblasserdamsnieuws.nl

Brug over de Noord Alblasserdam IMG_1734 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer