Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt wielrenner aan voor naar keel grijpen van meisje

0

OUD-ALBLAS / STREEFKERK – De politie heeft woensdagavond 6 juli 2016 een wielrenner aangehouden langs de N214 bij Oud-Alblas. De man fietste eerder op de avond met vier andere wielrenners bij Streefkerk. Op de Dorpsstraat sprak een meisje / jonge vrouw, dat de hond aan het uitlaten was, de mannen toe. “De vrouw in kwestie had gezegd dat er in verband met werkzaamheden en noodpaden niet gefietst mocht worden,” vertelt een politiewoordvoerder. “Eén van de wielrenners zou daarop de vrouw bij de keel gegrepen hebben.”

De wielrenners reden vervolgens door naar Nieuw-Lekkerland. Bij de N214 wist de politie het groepje staande te houden. Eén man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Dordrecht. Het meisje gaat aangifte tegen hem doen.

Tekst en foto’s: Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_1571b (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer