Tiplijn: 06-19541384

Geen treinverkeer door aanrijding met persoon op Dordrecht Zuid (update)

0

DORDRECHT – Door een aanrijding met een persoon op het spoor bij station Dordrecht Zuid hebben tussen Dordrecht en Lage Zwaluwe enige tijd geen treinen gereden. Om 11.45 uur kwam een trein in aanrijding met een persoon bij het station aan de Galileilaan. Hulpdiensten rukten uit maar konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. Een incidentenbestrijdingsteam van ProRail assisteerde bij de afhandeling van het ongeval. Het spoor is na enkele uren weer vrijgegeven.

Foto’s: Nick den Engelsman en Tiemen Schuit

Aanrijding trein persoon Dordrecht-Zuid (1) Aanrijding trein persoon Dordrecht-Zuid (2) Aanrijding trein persoon Dordrecht-Zuid (3) Aanrijding trein persoon Dordrecht-Zuid (4) Aanrijding trein persoon Dordrecht-Zuid (5) Aanrijding trein persoon Dordrecht-Zuid (6) Aanrijding trein persoon Dordrecht-Zuid (7)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer