Tiplijn: 06-19541384

Wielrenner en toeriste gewond bij botsing in Kinderdijk

0

KINDERDIJK  – Een wielrenner en een toeriste zijn zaterdag 2 juli 2016 gewond geraakt, toen zij met elkaar in botsing kwamen in Kinderdijk. De vrouw liep vanaf een aanlegsteiger bij de rivier het fietspad over ter hoogte van Windkracht4 aan de Molenstraat. Toen zij plotseling een stap achteruit deed, kwam net een wielrenner langs. De man kon haar niet meer ontwijken en een botsing volgde.

Beide personen liepen hoofdletsel en schaafwonden op. Twee ambulances kwamen met spoed ter plaats. Omdat er mogelijk sprake was van hersenletsel bij de toeriste, werd ook de traumahelikopter opgeroepen.

Zoals het er nu naar uitziet, valt het letsel van beide personen mee. Het tweetal is per ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht.

Foto’s: Niels van Loon, Koos Stam en Peter Stam.

20160702_112000 (Medium) DSC00334 (Medium) DSC00345 (Medium) DSC04020 (Medium) IMG_1462 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer