Tiplijn: 06-19541384

Getuigen gezocht van mishandeling in Hendrik-Ido Ambacht

0

HENDRIK-IDO AMBACHT – In de nacht van donderdag 30 juni op vrijdag 1 juli is rond 00.30 uur een man mishandeld bij de vuilcontainer op de hoek van de Olykamp in Hendrik-Ido-Ambacht. De politie is op zoek naar drie mannen.

Het slachtoffer wilde een vuilniszak in de vuilcontainer gooien op de hoek van de Ring met de Olykamp in Hendrik-Ido-Ambacht. Net toen het slachtoffer de vuilniszak wilde weggooien, kwam er een man op hem af die hem mishandelde en om geld vroeg. Kort daarna kwamen er nog twee mannen bij, die vermoedelijk bij de verdachte hoorden. Er ontstond een worsteling en het slachtoffer wist zich gelukkig los te rukken. Twee van de mannen gingen er vandoor in de richting van de Olykamp en de ander rende naar het Louwersplein. De politie is dringend op zoek naar de drie mannen.

Heeft u iets gezien?
De politie is op zoek naar de drie mannen. Heeft u in de desbetreffende nacht iets gezien of gehoord rond de vuilcontainer of heeft u een van de mannen herkend? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer