Tiplijn: 06-19541384

Gehandicapte man beroofd van telefoon en sieraden in Dordrecht

0

DORDRECHT – Donderdag 23 juni om 03.45 uur beroofden twee mannen een 31-jarige Dordtenaar van zijn mobiele telefoon en zijn sieraden. Het slachtoffer was in zijn scootmobiel op weg naar huis en reed via de Spuiweg het fietspad onder het spoor (plaatselijk bekend als de ‘Krispijntunnel’) op met zijn scootmobiel.

Op het fietspad zag het slachtoffer twee getinte mannen, mogelijk van Antilliaanse afkomst, voor hem lopen, van wie de langste man een snor had. De twee mannen liepen een eindje uit elkaar, waardoor het slachtoffer tussen hen doorreed. De overvallers schreeuwden dat ze geld wilden hebben en pakten het slachtoffer plotseling vast. De man zei dat hij geen geld had en probeerde er vandoor te gaan maar de mannen hielden hem stevig in hun greep. Eén van de overvallers stal de mobiele telefoon uit de tas van het slachtoffer, terwijl de ander zijn sieraden van hem afpakte. De man gilde hard toen de twee mannen hem omver probeerden te duwen in zijn wagentje. Dit lukte hen niet en zij renden weg in de richting van het Weizigtpark in Dordrecht. Agenten vonden de overvallers niet ondanks een uitgebreide zoektocht in de omgeving.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die getuige waren van deze laffe diefstal. Was u getuige van de straatroof en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer