Tiplijn: 06-19541384

Huishoudens zonder water door gesprongen leiding in Arkel

0

ARKEL – Zo’n 50 huishoudens hebben maandagmiddag 27 juni in Arkel zonder stromend water gezeten. Aan het begin van de middag sprong een waterleiding aan de Pruimendreef. Doordat veel water de straat op stroomde, ontstond er enige overlast. “Vermoedelijk is de pvc-leiding met een doorsnede van 160 mm door het werken van de bodem kapot gegaan. In ons voorzieningsgebied is de bodem vrij slap, waardoor er vaak verzakkingen zijn. Hier zijn onze leidingen soms het slachtoffer van,” meldt Oasen op hun website. Oasen heeft het lek gerepareerd. Totdat is vastgesteld dat er geen grondwater in de waterleiding is gekomen geldt er een preventief kookadvies.

Foto’s: Jur van der Pijl

IMG_0547-2 IMG_0548-2 IMG_0553-2 IMG_0576-2 IMG_0590-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer