Tiplijn: 06-19541384

Vechtpartij in Alblasserdam; jongen loopt slagaderlijke bloeding op

0

ALBLASSERDAM – Bij één van de flats aan de Savornin Lohmanweg in Alblasserdam heeft vrijdagavond 24 juni 2016 een vechtpartij plaatsgevonden. Volgens een woordvoerster van de politie betrof het een ‘grote vechtpartij’. Acht politievoertuigen, waaronder de ‘hondenwagen’ kwamen met spoed ter plaatse.
Een van de betrokken sloeg een ruit in van de flatdeur. De jongeman liep daarbij een slagaderlijke bloeding op aan zijn arm. Omstanders boden eerste hulp en probeerden met een riem het bloeden te minderen. De Damdorper is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens omstanders ging het om een uit de hand gelopen, langer lopende ruzie tussen twee partijen. De politie heeft twee mannen aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar wordt uitgezocht er precies is voorgevallen.

Tekst en foto’s: Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_1021 (Medium) IMG_1023 (Medium) IMG_1043 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer