Tiplijn: 06-19541384

Minimaal drie inbraken opgelost na aanhouding inbrekers

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Met de aanhouding van twee Albanezen en een Kosovaar van respectievelijk 19, 25 en 21 jaar, zijn minimaal drie inbraken opgelost. Dat meldt de politie.  De mannen werden vorige week donderdag 16 juni 2016 op heterdaad aangehouden, nadat een alerte getuige in Hardinxveld-Giessendam een zeer gedetailleerde omschrijving van het door de verdachten gebruikte voertuig had doorgegeven. Nadat het voertuig op de A15 werd gespot, konden de inbrekers worden ingerekend.

Door de aanhouding van de drie mannen, kunnen in eerste aanleg twee woninginbraken op de Koningin Wilhelminalaan in Hardinxveld-Giessendam worden opgelost, welke diezelfde avond gepleegd waren. Na onderzoek bleken de verdachten gelinkt te kunnen worden aan een eveneens diezelfde avond gepleegde woninginbraak in Meerkerk.

Door de alertheid en bereidheid van de getuige, zijn deze drie verdachten aangehouden en hoopt de politie meerdere inbraken aan hen te kunnen linken. De mannen zitten nog vast en het lopende onderzoek is in volle gang.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer