Tiplijn: 06-19541384

Feestende Turken blokkeren rotonde in Dordrecht

8

DORDRECHT – Turkse voetbalsupporters hebben dinsdagavond 21 juni op traditionele wijze de overwinning op Tsjechië gevierd in Dordrecht. Nadat de Turkse voetballers met 2-0 wonnen tijdens het EK reden vele supporters naar de rotonde op de Johan de Wittstraat om daar feest te vieren. Diverse politievoertuigen kwamen ter plaatse om de orde te bewaken. Ingrijpen van de politie bleek niet nodig. Omstreeks middernacht vertrokken de toeterende feestgangers weer van de rotonde. Doordat de rotonde enige tijd geblokkeerd was ondervond het (bus)verkeer enige hinder.


IMG_6871-2 IMG_6872-2 IMG_6876-2 IMG_6880-2 IMG_6884-2 IMG_6891-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

8 reacties

  1. En dat moet zomaar kunnen? Als ik ergens niet goed sta / het verkeer op houd zit er direct een dikke vette prent onder mn ruitenwisser………

  2. Hollandertje on

    Kom op zeg! In onze multiculturele samenleving moet toch ook ruimte zijn om zulke overwinningen op cultuur-gebonden-wijze te vieren!!! En als het zonder incidenten verlopen is, is het toch prima?!? Wat doet Nederland als er gewonnen is met voetbal???

  3. Stelletje gekken. Als wij ergens heel even staan om iets te laden krijg je dat je weg moet. Want dan mag het niet. Wordt pvd gediscrimineerd in mn eigen land. Bah. Hoop dat ze niet bij de beste drie zitten.

  4. Anti toeteraar on

    Zijn ze vertrokken om vervolgens de inwoners van de binnenstad wakker te houden, heb ze drie kwartier lang rijdend en toeterend voor de deur gehad en dat rond 00:30

Reageer