Tiplijn: 06-19541384

Gewapend tweetal overvalt bedrijf in Zwijndrecht

2

ZWIJNDRECHT – Dinsdagmorgen 21 juni overvielen twee gewapende mannen een oud ijzerhandel aan de Fruiteniersstraat in Zwijndrecht. Niemand raakte gewond en de overvallers vluchtten in een gereedstaande auto. In de omgeving werd een brandende auto aangetroffen die mogelijk betrokken was bij de overval. De politie zoekt getuigen.

Om 09.45 uur werd gemeld dat een auto in lichterlaaie stond nabij een hotel aan de Veerweg. De brandweer kreeg de brand snel onder controle. De link met de overval werd nog niet gelegd, omdat de politie daarvoor nog niet was gebeld. Dat gebeurde om 10.20 uur toen geschrokken medewerkers meldden dat hun bedrijf overvallen was door twee mannen met een vuurwapen. Ze bedreigden het aanwezige personeel en vertrokken korte tijd later. Waarom de politie later werd geïnformeerd en of er iets is buitgemaakt, wordt onderzocht.

Onderzoek
De daders vluchtten in een kleine witte auto, vermoedelijk een Hyundai. Omdat een uitgebrande auto van hetzelfde merk en type in de directe omgeving brandend werd aangetroffen, onderzoekt de politie of deze auto betrokken was bij de overval. Er wordt een buurtonderzoek verricht en rechercheurs bekijken of er vanuit de omgeving bruikbare camerabeelden beschikbaar zijn. De overvallers zijn nog spoorloos.

Getuigen
Bent u getuige geweest van de overval of van de vluchtende overvallers of heeft u informatie over de uitgebrande auto? Neem dan contact met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

IMG_6820-2 IMG_6822-2 IMG_6823-2
IMG_6819-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Beetje érg vreemd/raar dat er meer dan 30 minuten verstrijken voordat de politie daadwerkelijk wordt ingelicht over de overval, hier zit duidelijk een roestig luchtje aan.

  2. Anoniempje 078 on

    Ik liep aan de overkant met me hond rond 10uu en ik hoorde geschreeuw, daarna heb ik een lichtgrijze auto 3 deurs, met piepende banden zien wegrijden.

Reageer