Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar aangehouden na ontvoering in Rotterdam; vuurwapen aangetroffen tussen babydoekjes

0

ROTTERDAM/DORDRECHT – Een 28-jarige man uit Dordrecht is vrijdagmiddag 17 juni aangehouden in Rotterdam. Omstreeks 15.00 uur belde een vrouw de politie nadat ze tegen haar wil was meegenomen in een auto door drie mannen. Nabij een politiebureau op de Dorpsweg lieten de mannen de vrouw gaan.

Agenten konden al snel drie verdachten aanhouden. ‘Het gaat hierbij om een 28-jarige Dordtenaar, een 31-jarige man uit Bleiswijk en een 29-jarige Rotterdammer’, meldt de politie.

Babydoekjes
In de woning van de Rotterdamse verdachte in Oud-Charlois werden vervolgens een vuurwapen en twee patroonhouders aangetroffen. Het vuurwapen lag verstopt op de wc in de verpakking van babydoekjes. De patroonhouders werden gevonden in een sok in een keukenla. De politie doet onderzoek.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer