Tiplijn: 06-19541384

Drie woninginbrekers snel aangehouden na tip

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Agenten hielden donderdagavond 16 juni 2016 drie woninginbrekers aan nadat een alerte getuige een verdachte situatie meldde. De meldster zag een auto met drie personen staan in de buurt van de Koningin Wilhelminalaan en gaf een goede omschrijving door van de auto en een deel van het kenteken.

Politiemensen gingen op zoek naar het voertuig en zagen deze net invoegen op de snelweg A15 in de richting van Rotterdam. Direct controleerden zij de auto en de drie inzittenden. Op de bijrijdersstoel lagen gouden sieraden. Deze waren afkomstig van een net gepleegde woninginbraak op de Koningin Wilhelminalaan. De agenten hielden de drie mannen van 19, 21 en 25 jaar net na middernacht aan. In de loop van vrijdag kreeg de politie een melding binnen van een tweede woninginbraak in de Koningin Wilhelminalaan. De politie onderzoekt ook de betrokkenheid van de drie bij deze inbraak.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer