Tiplijn: 06-19541384

Zwaargewonde man gevonden op vluchtstrook langs de A16 bij Hendrik-Ido Ambacht

0

HENDRIK-IDO AMBACHT – Voorbijgangers hebben in de nacht van dinsdag 14 op woensdag 15 juni rond 03.40 uur een zwaargewonde man aangetroffen. Het gaat om een 26-jarige man uit Albanië. De man lag op de vluchtstrook langs de A16 ter hoogte van Hendrik-Ido Ambacht. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, waaronder ook het mobiel medisch team uit Rotterdam.

De man is in kritieke toestand naar een ziekenhuis vervoerd. De politie weet nog niet hoe de man zo ernstig gewond kon raken. Het slachtoffer werd gevonden in de buurt van het viaduct van de Langeweg, maar toch benadrukt de politie dat het onwaarschijnlijk lijkt dat de man zou zijn gesprongen.

Twee rijstroken van de snelweg A16, in de richting van Breda, zijn enige tijd afgesloten geweest in verband met sporenonderzoek. Ook worden de camerabeelden in de omgeving bekeken om zo mogelijk meer duidelijkheid te krijgen. De politie vraagt iedereen die vannacht rond 03.40 uur iets opvallends hebben gezien in de buurt van de McDonald’s langs de snelweg A16, te bellen met 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer