Tiplijn: 06-19541384

Achtervolging vanuit Rotterdam eindigt in Heinenoord

0

ROTTERDAM / HEINENOORD – Na een achtervolging over de weg, water en door een akker hebben agenten een 43-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Ze zagen hem op woensdag 15 juni 2016 om 04.30 uur rijden over de Dynamostraat. Ze wilden de bestuurder en zijn voertuig controleren, maar na een stopteken ging de man er vandoor.

De auto reed tijdens de achtervolging door de Heinenoordtunnel op de A29 die gedeeltelijk afgesloten was door wegwerkzaamheden. Op de Tienvoet in Heinenoord sprong de verdachte uit zijn auto, rende een sloot door en ging een akker in. Onderweg deed de man nog zijn kleren uit. Politiemensen hielden hem op een akker aan.

De reden voor zijn vlucht werd snel helder: de auto bleek op 11 juni gestolen op de Nijenburg in Rotterdam. De politie onderzoekt of wegwerkers nog gevaar hebben gelopen doordat de 43-jarige door de tunnel reed waar zij bezig waren.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer