Tiplijn: 06-19541384

Man uit Gorinchem (25) overlijdt na beknelling tijdens werkzaamheden

0

TILBURG  – Een 25-jarige man uit Gorinchem is dinsdag 14 juni 2016 om het leven gekomen bij een arbeidsongeval. Het ongeluk gebeurde rond 10.30 uur op een bedrijfsterrein aan de Letostraat (industrieterrein Vossenberg) in Tilburg. Het slachtoffer was bezig met riolerings-werkzaamheden. Hij raakte bekneld tussen de aanwezige rioleringspijp in de grond en een zandmassa, toen de zijwand van het gat in de grond gedeeltelijk instortte / wegzakte.

Het ambulancepersoneel kreeg ondersteuning van het medische team van de traumahelikopter bij de reanimatie van het slachtoffer. Die hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De politie bracht de nabestaanden van het slachtoffer op de hoogte van de trieste gebeurtenissen. De arbeidsinspectie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van dit arbeidsongeval.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer