Tiplijn: 06-19541384

Vermiste Amena uit Leerdam weer terecht

1

LEERDAM – Sinds zaterdagmiddag 16.00 uur wordt de 11-jarige Amena vermist. Amena is voor het laatst gezien in de omgeving van de Kastanjelaan in Leerdam. Ze vertrok toen met een paarse fiets, en sindsdien is onbekend waar ze is gebleven.

Amena heeft donkerbruin lang haar, draagt een roze t-shirt met 5-kantige ster en een zwarte broek. Opvallend is dat ze geen schoenen aan heeft. De politie maakt zich zorgen om haar en vraagt iedereen die weet waar zij kan zijn, of iemand die haar ziet, te bellen met 112.

UPDATE: De politie meldt dat Amena inmiddels weer terecht is. Bedankt voor het meekijken.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Matti Goetjaer on

    Ik lees in een reactie dat ze terecht is. Kunt u dat bevestigen? Dan heeft delen geen zin meer natuurlijk.

Reageer