Tiplijn: 06-19541384

Tweetal betaalt met vals geld en wordt aangehouden in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De politie heeft donderdagochtend 9 juni twee mannen aangehouden in Papendrecht. Eerder die ochtend betaalde het tweetal met vals geld bij Autobedrijf Opel Centrale aan de Rembrandtlaan. Surveillerende agenten zagen hierop twee personen die zich verdacht ophielden. Ondanks dat de mannen er vandoor gingen, konden zij later in de omgeving worden aangehouden. Het tweetal is naar het politiebureau vervoerd voor onderzoek.

Tasje
De politie is nog op zoek naar een zwart tasje dat de mannen tijdens hun vlucht ergens achterlieten. Heeft u hier meer informatie over? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Waarschuwing
Al eerder deze week waarschuwde de politie voor het feit dat er in de omgeving van onder meer Zwijndrecht en Dordrecht vele valse biljetten van €50,00 in de omloop zijn. Via onder meer Twitter werd aangeraden om biljetten goed te controleren op hun echtheid.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer