Tiplijn: 06-19541384

Man (26) gestoken met mes bij ruzie in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een 26-jarige man uit Zwijndrecht heeft woensdagavond 8 juni 2016 een oppervlakkige verwonding opgelopen bij een ruzie aan het Leeuwerikplein. Een 36-jarige man stak daar het slachtoffer met een mes. Na de melding stelde de politie direct een onderzoek in en hield de verdachte in zijn woning aan.

Het incident gebeurde bij een flat aan het Leeuwerikplein. De verdachte kwam daar aanrijden in zijn auto en zette deze neer op een parkeerplaats. Hierna kreeg hij ruzie met de 26-jarige man en stak hem daarbij. De twee zijn bekenden van elkaar. Agenten vonden het mes in een emmer bij de verdachte. In het ziekenhuis werd het slachtoffer behandeld maar hij hoefde daar niet te blijven. De politie onderzoekt het incident.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer