Tiplijn: 06-19541384

Vrouw in Zwijndrecht beroofd door twee jongens

0

ZWIJNDRECHT – In de Rembrandtstraat in Zwijndrecht is zondagavond een vrouw beroofd van haar geld. Dat gebeurde kort voor 22.00 uur.

De vrouw werd door twee jongens geduwd, geslagen en aan haar haar getrokken. Het slachtoffer raakte hierbij lichtgewond. De knapen gingen ver vervolgens op een scooter vandoor. De politie begon direct een zoekactie, maar vooralsnog heeft de politie geen verdachten kunnen aanhouden.

Het gaat om twee lichtgetinte jongens die een petje droegen. Ze zijn gevlucht op een zwarte scooter. De politie vraagt iedereen die rond 10 uur in de avond in de omgeving van de Rembrandtstraat in Zwijndrecht iets gezien heeft wat met de beroving te maken zou kunnen hebben, te bellen met 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer