Tiplijn: 06-19541384

Gaslekkage bij flat Weteringsingel Hendrik-Ido Ambacht

0

HENDRIK-IDO AMBACHT – Hulpdiensten zijn maandag aan het einde van de middag uitgerukt naar de Weteringsingel in Hendrik-Ido Ambacht. Bij een flat aan die straat werd een sterke gaslucht geroken. Omdat een deel van de flat in eerste instantie ontruimd moest gaan worden, kwam de brandweer met meerdere voertuigen ter plaatse.

In de kelder van de flat werd inderdaad gas geroken. Na metingen door netbeheerder Stedin en de brandweer werd duidelijk dat het gaslek zich buiten de flat bevond. De geplande ontruiming ging hierdoor niet door. Netbeheerder Stedin heeft de situatie verder opgenomen. Door het repareren van de gasleiding kan het zijn dat sommige woningen in de flat tijdelijk minder gas hebben.

Foto’s: Nick den Engelsman

IMG_1979 IMG_1985 IMG_1987 IMG_1992 IMG_2001

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer