Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar gewond bij aanrijding tussen scooter en auto

0

DORDRECHT – Een 26-jarige man uit Dordrecht is zondagavond gewond geraakt toen hij, al rijdende op zijn scooter, in aanrijding kwam met een auto. Dit gebeurde rond 22.30 uur.

De auto werd bestuurd door een 49-jarige vrouw uit Dordrecht. Zij reed op de Oranjelaan richting het centrum. De scooter kwam vanaf de tegenovergestelde richting. Toen de automobiliste af wilde slaan naar links de Noordendijk op, raakte ze de scooterrijder. Die kwam ten val en de bestuurder had onder meer letsel aan zijn arm.

Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De automobiliste raakte niet gewond. De politie laat weten dat zij geen alcohol gedronken had. De kruising is korte tijd afgesloten geweest in verband met technisch onderzoek.

Foto’s: Johan en Giorgio van den Dool.

_MG_0703 kl _MG_0705 kl _MG_0710 kl _MG_0715 kl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer