Tiplijn: 06-19541384

Jongen uit Sliedrecht (12) verdronken in Zoelen

0

ZOELEN / SLIEDRECHT – Een jongen van 12 jaar oud is zaterdag overleden nadat hij ging zwemmen in een plas in Zoelen. De hulpdiensten werden aan het einde van de ochtend gewaarschuwd dat er een incident was aan het Zoelensestraatje.

Ter plaatse bleek dat een kind gereanimeerd werd door omstanders. Ambulancepersoneel heeft de reanimatie overgenomen en de jongen naar het ziekenhuis gebracht. Daar is het slachtoffer kort daarna overleden. De 12-jarige jongen woonde in Sliedrecht.

De jongen maakte deel uit van een grotere groep kinderen. Omdat ze getuige waren van een schokkende gebeurtenis is er voor hen direct slachtofferhulp geregeld. De politie heeft onderzoek gedaan en gaat uit van een noodlottig ongeval.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer