Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt drie jongens aan na gefilmde mishandeling in Dordrecht

0

DORDRECHT – Drie jongens uit Dordrecht zijn woensdag aangehouden omdat zij een 16-jarige jongen op vrijdag 27 mei 2016 bij het fietspad langs de N3 mishandelden. De mishandeling werd gefilmd en op internet geplaatst.

In het filmpje dat deze week dus op internet circuleerde is te zien hoe de leerling werd mishandeld. Direct begon de politie een onderzoek en besteedde op Facebook aandacht aan deze zaak. Ook riep de politie getuigen op zich te melden.

Informatie, onder andere van getuigen, leidde tot de snelle aanhoudingen op 1 juni 2016. De drie aangehouden jongens zijn 15 en 16 (2x) jaar en komen uit Dordrecht. Ze zitten niet op dezelfde school als het slachtoffer.

Door de betrokken scholen is aandacht besteed aan dit incident.

Nieuwe afbeelding (14)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer