Tiplijn: 06-19541384

Woning vol rook door oven in Gorinchem

0

GORINCHEM – De hulpdiensten zijn woensdagmiddag rond 17.15 uur uitgerukt naar de Dokter Hiemstralaan in Gorinchem. De bewoner van een woning in die straat was kort daarvoor thuisgekomen en ontdekte witte rook in de woning.

Een kind had ruim een uur daarvoor zonder medeweten van de ouders de oven aangezet. De vrouwelijke bewoner is vervolgens met haar kind naar zwemles gegaan. Na controle door de brandweer bleek het relatief mee te vallen.

Het glas van de oven is gebarsten en in de oven stonden wat borden, die door de hitte kapot zijn gegaan. De brandweer kon de woning al snel vrijgeven waarop de vrouw weer terug naar haar woning kon.

FullSizeRender(1) FullSizeRender IMG_8621 IMG_8622

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer