Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt drietal op brommer na inbraak in Hendrik-Ido-Ambacht (update)

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT- De politie is op zoek naar drie mannen op een brommer. Omstreeks 14.00 uur werd er ingebroken in een woning aan het Laagveen. Al snel verspreidde de politie via Burgernet een signalement van de verdachten die met drie man op een brommer waren gevlucht.

Het zou gaan om drie licht getinte mannen. De verdachten werden door getuigen tussen de 15 en 20 jaar geschat. Het drietal had een plastic tas en een rode rugzak bij zich. Eén van de verdachten zou een witte jas en een spijkerbroek dragen. De tweede verdachte zou helemaal in het zwart gekleed zijn geweest. Van de derde man is op dit moment nog geen signalement beschikbaar. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of in geval van spoed via 112.

Update: Er zijn inmiddels twee verdachten aangehouden. Van de derde man is een naam bekend, meldt de politie.

IMG-20160531-WA0012

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer