Tiplijn: 06-19541384

Aanhoudingen na inbraak in Ambacht; politie neemt spullen in beslag

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie heeft dinsdagmiddag 31 mei twee personen aangehouden. Omstreeks 14.00 uur braken drie personen in, in een woning aan het Laagveen in Hendrik-Ido-Ambacht. Een getuige zag het drietal er vandoor gaan belde en de politie. Agenten troffen hierop de poort van de tuin van één van de woningen open. Ook stond de achterdeur van de desbetreffende woning open. In de woning bleek dat het pand was doorzocht en dat diverse laptops en tablets waren weggenomen.

Na enige tijd wisten zoekende agenten twee verdachten aan te houden in de omgeving. Het gaat om een 19-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht en een 20-jarige Rotterdammer, meldt de politie. De derde verdachte is woensdag 1 juni door de politie aangehouden.

Al snel na de aanhoudingen werd de buit van de recent gepleegde inbraak bij één van de verdachten aangetroffen. In een schuur van een woning aan de Druivengaarde trof de politie tevens diverse (gestolen) scooters, fietsen en onderdelen aan. De goederen zijn in beslag genomen. De politie doet onderzoek.

IMG_6631-2 IMG_6637-2 IMG_6638-2 IMG_6639-2 IMG_6643-2 IMG_6644-2 IMG_6647-2 IMG_6649-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer