Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van mishandeling jongen (13) in Ottoland

0

OTTOLAND – Dinsdag 24 mei om 15.50 uur fietste een 13-jarige jongen uit school in Ottoland over de Damseweg ter hoogte van de Kweldamweg. Hier werd hij mishandeld en bedreigd door twee jongens. De politie is op zoek naar getuigen en specifiek naar de man die de jongen te hulp schoot.

De jongen fietste rond 15.50 uur uit school langs camping de Put en sportpark VVAC in Ottoland. Hij werd door twee jongens aangesproken en moest antwoord geven op vragen met een bedreigend karakter. Vervolgens duwden ze hem van zijn fiets en trapten zijn fiets in elkaar. Ook kreeg de jongen een paar flinke stompen in zijn gezicht en op zijn hoofd. Na enige tijd kwam er een man in een zwarte auto voorbij, die uitstapte en de jongens toeriep om hiermee te stoppen. Hij wenkte het slachtoffer dat hij moest wegfietsen en bleef vervolgens naast hem rijden tot hij veilig op de Vuilendam was aangekomen.

De scholier hield een zware hersenschudding, flinke bulten en blauwe plekken aan de mishandeling over. De jongen heeft aangifte gedaan en de politie is op zoek naar de daders. Heeft u die middag rond 16.00 uur iets gezien of gehoord en nog niet met de politie gesproken, neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer